Tjenester

IndiaReiser går grenseløst når det kommer til reiser og jobber med å endre hvert punktum til et annet komma. Med hjelp og støtte fra menneskene bak oss utmerker vi oss i å tilby en løsning til ulike typer reisende med ulike behov.

Som en fremtidsrettet organisasjon redefinerer vi måten man gjennomfører fritidsreiser på.  Vi tilbyr eksklusive opplevelser, førsteklasses service og spennende destinasjoner for å sikre at hver fritidsreise blir like berikende som den er givende.

Vårt mål er å presentere det hverdagslige med en spennende vri, derfor streber vi etter at våre gjester opplever noe utover det vanlige og absorberer det unike ved destinasjonen som forblir i minnene deres for alltid. Hver eneste tur bringes til live av våre personlige tjenester, lokal tilstedeværelse, merverdi, autentiske opplevelser og dyktige kollegaer på bakken.

Togbilletter

Vi kan bistå med reservasjon av togbilletter på alle strekninger med Indian Railways. Denne tjenesten koster kr 795,- pr. person i tillegg til faktisk billettpris og er uavhengig av billettpris, antall strekninger og alder. Tjenesten ytes kostnadsfritt til reisende som har kjøpt hovedreise fra oss. Ta kontakt med oss hvis du vurderer å reise med tog i India, så finner vi noe som passer dine ønsker og behov.

Hotell

IndiaReiser har gode avtaler med hoteller over hele India. Vi har alt fra komfortable standard hoteller til verdenskjente palasshoteller med uslåelig luksus. Vi har noe til enhver reisende. Standard hoteller passer strålende for deg som er ute etter mest mulig verdi for pengene. Luksus hoteller passer perfekt for deg som er ute etter kvalitet og opplevelse og hoteller i eksklusiv kategori er et perfekt valg for deg som vil ha kun det beste og luksus uten sidestykke. En reise til India med opphold på hoteller i vår eksklusiv kategori vil gi deg en uforglemmelig opplevelse som du sent vil glemme.

Ta kontakt med oss om du trenger overnatting i India, så finner vi noe som passer deg og dine behov.

Privattransport

Vi ordner trygg transport fra/til flyplasser i hele India. Du blir, ved ankomst på flyplass, ønsket velkommen av vår representant som assisterer deg til ventende bil som kjører deg trygt til din destinasjon.

Vi ordner leiebil med sjåfør i alle byer i India. En bil med sjåfør til egen disposisjon gir mye frihet og gjør deg i stand til å dra hvor du bare vil i løpet av dagen.

Vi kan også ordne leiebil med sjåfør hvor man har tilgang til den 24 timer i døgnet uten begrensninger. Det passer perfekt for deg som vil utforske India på egen hånd og på egne vilkår.

Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud for dine transportbehov under ditt India opphold.

Visum

Alle norske statsborgere trenger visum til India. Turistvisum må søkes minimum 5 dager før ankomst i India og blir behandlet innen 24 timer i de fleste tilfellene men det kan ta lengre tid i enkelttilfeller. Ordinær turistvisum gjelder for maksimum 30 dagers opphold i India. Vi hos IndiaReiser tilbyr all bistand i forbindelse med visum til India.